2024-06-11 23 views
阿爺搬咗舖去尖沙咀,今日朋友再帶我去食宵夜,2100後免加一,加20就飲品任飲。魚缸人面有好多活海鮮,睇見都想食。食物種類依然好多,有燉湯,佢好貼心有個火煲住,刺身拼盤(只要like & share就會有),雞煲,海鮮盤,之後就可以追加其他食物。燉湯好有住家感覺,貼心地有小火爐,清甜可口,keep住都熱。另一小火鍋爐就上雞煲,雞件非常入味香口,一爆炒就好香。刺身拼盤,有希靈魚,北寄貝,蝦,同爽脆海蜇,食物都好新鮮。食完雞煲就左個換海鮮湯火鍋,再上海鮮拼盤同一次既手切肥牛。海鮮盤有彈牙龍蝦,膏蟹,海蝦等,全部都好新鮮,應該就係魚缸入面個d😃之後可以追加指定海鮮同安格斯牛肉,每次落單亦好快上菜,海鮮推介活鮑魚同蟹,食到好飽咁抱住個肚走