2023-10-15
今次7個人嘅聚會揀左可以任飲任食3小時嘅麻甩爐刺身拼盤 三文魚好肥美 😋凍蟹/ 螺 可以每人二揀一,我就揀左凍蟹,好多膏,好正 😋雞煲 7個人有得揀2個煲 我地揀左招牌麻甩雞煲同藥膳醉雞煲 我覺得兩個都好好味 我地加左3轉雞 暫時係我係香港食過最好味嘅雞煲 特別推薦麻甩雞煲 😋炸物拼盤 我要求skip左先,驚太飽😂不過後期火鍋時間有補點返d 黎試下 強推榴連炸彈 😋火鍋 我地揀左卜卜蜆煲同蕃茄牛煲 有好多材料係湯底入面 我發現呢度所有野都好足料😂 味道都唔錯 不過我個人都係鍾意雞煲❤️❤️❤️海鮮拼盤 不得不說嘅係d海鮮真係好新鮮 d蝦同鮑魚仲識郁嘅 好味😋火鍋任食配料 由於食到呢度我已經飽左9成 所以我唔係試左好多 我試咗嘅M7牛 牛丸 蝦滑 係好食 其他menu同出面嘅自取區域仲有好多選擇 但我個胃就食唔到咁多😂😂甜品 有好多隻雪條可以揀 但我胃空間有限 剩係試左條紅豆味 正😋價錢 $398+1 另外咁啱做緊discount 有8折 我覺得好抵👍🏻👍🏻👍🏻
刺身拼盤 三文魚好肥美 😋
凍蟹/ 螺 可以每人二揀一,我就揀左凍蟹,好多膏,好正 😋