2018-09-14 1319 views
成日聽朋友講食倫哥火鍋,今次特意約朋友一齊黎試下,地點幾方便,週邊都係食肆 ~首先我以為要單點菜,但原來唔洗~美女先放低配料整醬油,再講解一下食物係由他們按人頭配上的,先食雞煲後轉海鮮火鍋~然後不到十分鐘送上雞煲~當我食左半個雞煲既時候,放埋魷魚同牛柏葉仲有豬皮落去, 個豬皮吸收雞煲既精華超級好食~雞煲食唔到十分鐘又送上一盤刺身~刺身有 北極貝,八爪魚,三文魚,帶子,虎蝦~虎蝦超大隻當我食完雞煲後,要轉海鮮鍋等待中,美女為我地送上甜品~美女為我送上海鮮火鍋,火鍋湯底用雞耐煮出來的,非常清甜~薄薄既牛肉,油脂分佈剛好~墨魚滑做得不錯~入口爽口彈牙~整體上價錢非常合理,首先講個雞煲足料~味到濃,雞肉滑~海鮮份量配得剛好~新鮮大份~另外配上火鍋配料也足夠~丸類餃類也剛好~我既食量不少,亦都食唔哂~仲有任飲既飲品選擇多~雞煲一般食完加湯轉火鍋都比較油,但這次係轉清甜雞湯~非常岩我~

雞煲食唔到十分鐘又送上一盤刺身刺身有 北極貝,八爪魚,三文魚,帶子,虎蝦~

虎蝦超大隻

當我食完雞煲後,要轉海鮮鍋等待中,美女為我地送上甜品

美女為我送上海鮮火鍋火鍋湯底用雞耐煮出來的,非常清甜~

薄薄既牛肉,油脂分佈剛好~

墨魚滑做得不錯~入口爽口彈牙~

整體上價錢非常合理,首先講個雞煲足料~味到濃,雞肉滑~
海鮮份量配得剛好~新鮮大份~
2018-09-04