2022-01-03
今日天氣凍凍地,朋友又話想打邊爐,喺OpenRice嗰度一搵底下就見到呢一間蚊蚊豬老火鍋,睇落好似好正咁,就決定試下😛😛😛其實我之前都試過佢哋太子嗰間分店,質素非常好,呢間深水埗分店仲正,每台都會多咗一個海鮮拼盤,同埋封門柳、牛板健等高質牛肉任食😍😍~~~ 期間仲限定每枱送一煲羊腩煲😋😋😋😋 呢一間餐廳真係好多選擇,如果你又想食烤魚,又想食雞煲,又想食羊腩煲嘅話,呢間餐廳就可以一次過滿足你三個願望😙😙😙 佢每一個煲嘅味道都係好出眾,非常惹味,食得出大廚嘅真功夫,呢個價錢好食得來仲要任你食,性價比好高🤪🤪🤪🤪最勁嘅就係佢哋竟然仲有埋日本刺身任食,三文魚、甜蝦、魷魚等等😍 仲要係好新鮮~~ 仲要連小食都冇得輸呀,例如有我最愛嘅尖椒皮蛋,同埋竟然仲有炸饅頭配煉奶🤪🤪 仲有佢啲牛肉係好高質同講究,會有唔同嘅部位,食得出佢嘅來貨價錢唔平,新鮮而肉質鮮嫩,脂肪分布剛剛好😍😍 而火鍋配料嘅選擇都非常多,佢哋設有出面嘅自助區,亦可以用手機點餐,一啲比較特色嘅配料,例如鴨血、毛肚,竟然都有齊曬!😍飲品都係任飲嘅,佢哋都有好大個飲品櫃俾你任攞,而雪糕方面佢地都安排左gelato 雪糕🥰🥰😋😋 味道仲要有好
飲品都係任飲嘅,佢哋都有好大個飲品櫃俾你任攞,而雪糕方面佢地都安排左gelato 雪糕🥰🥰😋😋 味道仲要有好多種😙
總嘅來講,呢間餐廳性價比非常高,選擇多到你試都試唔曬🤪🤪🤪🤪 誠心推薦,下次一定再來喔😙😙