食過斗滾兩次 第一次係西環分店食 第二次係尖沙咀分店食🐒食過咁多邊爐放題 始終都係斗滾最啱我口味🤗兩次都食得超級滿足🥹第一步: 招牌大亂斗 (雞煲)一開頭雞煲係要自己落手炒吓🤣大概炒同炆焗8-10分鐘左右就食得😆店員會教你點整 唔知係咪我地太雞手鴨腳 店員直頭長駐幫我地整埋🤗我地嗌咗唔辣但啲味都已經好夠(有好多花椒八角😝) 但略嫌多啲骨 食肉獸表示想食多啲肉🤤不過食唔夠 呢個雞煲係可以任添的🐒會唔會太抵食🥹第二步: 蒜蓉粉絲蒸海鮮拼盤呢個不得了🙏🏻🙏🏻🙏🏻我係一個好鐘意食海鮮and好懶嘅人🫡成盤剝哂殼嘅海鮮(有鮑魚、聖子、扇貝、蝦、蜆、龍躉、烏冬等等)擺係我臉前 我真係未食都漏哂口水🤣🤣🤣食落就更加唔洗講喇 有蒜蓉一定唔會伏🤣不過呢樣可能會比鐘意食海鮮鮮味嘅人扣分🫣any肥我就食得好滿足🤣第三步: 滋補火禍我地揀咗好養生嘅「養生燉湯」😝店員話我地知可以飲咗碗湯先再開始打邊爐🫡湯底有一大隻烏雞、龍眼肉、紅棗等等 飲咗一碗覺得幾好飲同幾滋潤嘅感覺🤣🤣飲完湯之後就可以用返同一個湯底落牛肉同唔同丸打邊爐了!個人覺得佢個手切牛頸脊幾好食幾有牛味 同埋佢好厚切!一啲都唔孤寒😝我食過其他邊爐放題 啲
第一步: 招牌大亂斗 (雞煲)

第二步: 蒜蓉粉絲蒸海鮮拼盤

第三步: 滋補火禍
我地揀咗好養生嘅「養生燉湯」😝店員話我地知可以飲咗碗湯先再開始打邊爐🫡湯底有一大隻烏雞、龍眼肉、紅棗等等 飲咗一碗覺得幾好飲同幾滋潤嘅感覺🤣🤣飲完湯之後就可以用返同一個湯底落牛肉同唔同丸打邊爐了!個人覺得佢個手切牛頸脊幾好食幾有牛味 同埋佢好厚切!一啲都唔孤寒😝我食過其他邊爐放題 啲牛真係會勁薄切加好low quality🫣呢道就唔同喇 好surprised 口感同味道都好高汁🤎唔夠食都係可以任添 太癲了🧸🧸🧸
第四步: 椰汁雪燕
呢個不過不失啦~可能都食到好飽 食到第四步都冇咩記憶佢係咩味道🤣不過一定唔係難食!我都食哂成碗架🤭