2023-04-23 97 views
今日放工後約左家姐打邊爐,上網搵下邊間又平多款又好食。見到網上評價唔錯,地方又就腳,喺旺角創興廣場,即刻決定食呢間18樓雞煲火鍋我嚟到首先揀食邊一個餐,我同家姐慳慳地食個最平嘅餐。首先我哋食咗個雞煲先,啲雞好滑,嗰醬好惹味。食完雞煲,加啲湯落個鍋度可以打邊爐,食物種類都有好多,有肥牛,黑豚肉,仲有羊肉,牛柏葉,雞件當然唔少得,而且仲有鮮蝦同埋魚,更加有好大舊花膠,唔係度度地方都有而且佢有好多唔同嘅丸類,都好特別,最特別係有一個醬爆豆卜,入面應該係包咗一啲豬肉丸,好好味另外小食方面,有一個小蘇肉,好香口,好少火鍋雞煲有得食除咗蔬菜,飲品係自己拎之外,其他食物都係用QR code落,夠晒方便衛生飲品種類都有好多,除咗汽水之外,仲有一啲茶類例如冬瓜茶,另外仲有啤酒飲,呢個價錢真係好抵!食飽之後當然唔少得食返杯雪糕啦!今日乳酪雪糕嘅口味係原味同埋抹茶味。個人比較鍾意食原味,加埋啲topping,太好味啦,食咗兩杯!總括來講,性價比好高,而且好好味!

另外小食方面,有一個小蘇肉,好香口,好少火鍋雞煲有得食

總括來講,性價比好高,而且好好味!
2023-04-19
Type of Meal