2024-11-08
店名: Wingman 地址: 中環閣麟街37-43號祥興商業大廈6樓香港站E1出口,行6分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 5/5今日同朋友放工嚟到Wing Man食雞翼🥳身為雞翼控嘅我😎之前都book mark咗呢間餐廳好耐😋佢都有好多款餐選擇😗今次就同朋友揀咗雞全部都係雞 $398包括4款味道 (每隻5隻) + 2款小食‼️雞全部都係雞$398泰式甜酸醬 ❤️❤️❤️❤️❤️鍾意甜甜酸酸嘅人一定要試!佢上面仲有少少炸蒜喺度令到更加惹味😋自己最私心呢一隻味亦都覺得好好味😉黑椒檸檬 ❤️❤️❤️❤️❤️清新嘅檸檬配搭黑椒嘅風味因為佢係比較乾身所以食得出雞翼浸皮係脆口🤓清新唔會太油膩正😋水城牛醬 ❤️❤️❤️❤️鍾意食少少辣嘅就可以揀呢一隻味 你會有驚喜 好正🤓蒙古燒烤 ❤️❤️❤️❤️佢呢隻有啲似乾身版嘅土匪雞翼味但係係偏清新版冇咁重口味嘅🤓鍾意土匪雞翼味嘅味就一定要嗌!小食椰菜花沙律 ❤️❤️❤️❤️$65 沙律味道好清新😋唔會好heavy,入面有椰菜花碎蘋果同埋核桃碎,唔會太有草青味😝因為啲雞翼都比較濃味 配搭呢一個清新嘅沙律就啱啱好😋😎🥙黑松露忌廉芝士汁通粉 ❤️❤️❤️❤️❤️$85呢個真係世一咁好食😍黑松露忌廉芝士汁味道十分
地址: 中環閣麟街37-43號祥興商業大廈6樓
香港站E1出口,行6分鐘
環境: 4/5
價錢: 4/5
味道: 5/5
今日同朋友放工嚟到Wing Man食雞翼🥳
雞全部都係雞
泰式甜酸醬 ❤️❤️❤️❤️❤️
鍾意甜甜酸酸嘅人一定要試!
佢上面仲有少少炸蒜喺度令到更加惹味😋
就可以揀呢一隻味 你會有驚喜 好正🤓
蒙古燒烤 ❤️❤️❤️❤️
佢呢隻有啲似乾身版嘅土匪雞翼味
但係係偏清新版冇咁重口味嘅🤓
鍾意土匪雞翼味嘅味就一定要嗌!
小食
椰菜花沙律 ❤️❤️❤️❤️
黑松露忌廉芝士汁通粉 ❤️❤️❤️❤️❤️
呢個真係世一咁好食😍黑松露忌廉芝士汁味道十分之濃郁,食得出落咗好重料唔係cheap cheap嘅味道🥰面頭有啲麵包湯同埋芝士碎😋食到停唔到口!鍾意黑松露同埋芝士嘅味一定唔可以錯過😘
新鮮檸檬特飲 ❤️❤️❤️❤️
食完重口味嘅雞翼,當然要嚟返一杯清新嘅檸檬🍋特飲😋佢唔會太酸 亦都唔會太甜食一啖雞翼再飲一啖檸檬得飲就啱啱好🙆🏻♀️
蔓越莓青檸梳打 ❤️❤️❤️❤️
唔好以為蔓越莓再加青檸就會好酸🧐意外地佢哋兩個嘅味道平衡得好好好😎啱晒鍾意青檸🍋🟩嘅你!🤩