2019-04-27 143 views
去咗旅行個幾星期,日日都係食薯條同漢堡,而家見到呢2樣野都怕怕🙈反而喺外國一隻雞翼都冇食,返到香港一次過食返補數🤤一共有9款雞翼可以揀,我地揀咗4款,分別係文青風玫瑰、我係鹹檸七、黑松露蒜香武士同埋鼠尾草鹹蛋黃哥。個人覺得文青風玫瑰最吸引,雞翼比蜜糖包住,上面仲有乾玫瑰花瓣,睇落靚食落又好味~朋友係鹹蛋控,鍾情鼠尾草鹹蛋黃哥。雞翼上面既鹹蛋黃漿有唔少鹹蛋黃碎,裏面既雞翼皮脆肉嫩。食我係鹹檸七之前有d擔心味道會怪怪地,但冇諗過雞翼同鹹檸七係可以咁夾,d雞肉鹹鹹地幾特別。黑松露蒜香武士既松露香好突出,但食落就重蒜香味,感覺有趣😃最後飲埋水蜜桃粒粒甜果茶

文青風玫瑰

鼠尾草鹹蛋黃哥

我係鹹檸七

黑松露蒜香武士

黑松露蒜香武士既松露香好突出,但食落就重蒜香味,感覺有趣😃

水蜜桃粒粒甜果茶

最後飲埋水蜜桃粒粒甜果茶
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch