之前應承過侄仔佢下學期考試有進步姑媽帶佢去食佢想食嘅嘢獎勵佢😁佢同我講好想食雞翼,咁我今日就同佢去食 雞翼放題🥳我哋去咗旺角 Wingman 呢度全部係用法國🇫🇷無激素走地雞翼揀咗90 Mins任食10 款口味雞翼+ Free Flow 飲品 的plan ,我哋2 個雞翼愛好者可以盡情食🤭10 款口味有辣有唔辣,辣嗰啲味侄仔搞唔掂全部我食曬😂佢唯一頂得順泰式酸辣醬個味,佢話好味,咁多款味我哋最鍾意:❤️泰式酸辣❤️💛黑芝麻海鮮蜂蜜💛💚田園風味💚泰式酸辣同埋黑芝麻海鮮蜂蜜味都係有個醬汁喺度濕濕地嘅雞翼,惹味又好食呢度除咗雞翼放題,仲有其他套餐 或者 散叫雞翼、西式主食/ 配菜,都好啱同朋友一齊嚟Gathering ☺️

我哋去咗旺角 Wingman
呢度全部係用法國🇫🇷無激素走地雞翼