原來旺角都開左雞翼山呀!雞翼愛好者嘅我表示十分興奮!今日我地一行四人特意來這裡潮聖下,開放式店面感覺清新,仲有多盆蘭花點綴下環境,不錯啊有9款不同口味,好多款都想試啊!我地叫左四款口味share食有一張企位長枱可以堂食呢!一於趁熱堂食吧先選擇囗味,我地揀左文青風玫瑰,黑松露蒜香武士,鼠尾草咸蛋黃哥同港呢D友情萬歲檸茶,名稱改得好特別呢即叫即整,新鮮熱辣,大家要靜心等待啊仲有個打卡影相位for影靚靚相文青風玫瑰,賣相吸引,有玫塊花點綴好靚,口味甜甜的,我最喜歡💕尼款每隻雞翼都大大隻,皮脆肉嫩黑松露蒜香武士,黑松露味好香濃,尼款比較惹味,適合喜歡咸味嘅你港尼D友情萬歲檸茶,尼款比較清新,酸酸地幾開胃,適合淡口味人士同樣大大隻,非常香脆最後一款係鼠尾草咸蛋黃哥,沾滿金黃色嘅咸蛋黃,睇見都流口水咸咸香香,非常惹味我地四個都食得非常滿足,約定下次黎試埋其他囗味,建議雞翼迷一定要來試試啊
原來旺角都開左雞翼山呀!雞翼愛好者嘅我表示十分興奮!

有一張企位長枱可以堂食呢!一於趁熱堂食吧

即叫即整,新鮮熱辣,大家要靜心等待啊

文青風玫瑰

仲有個打卡影相位for影靚靚相

每隻雞翼都大大隻,皮脆肉嫩

黑松露蒜香武士

港尼d友情萬歲檸茶

同樣大大隻,非常香脆

鼠尾草咸蛋黃哥

最後一款係鼠尾草咸蛋黃哥,沾滿金黃色嘅咸蛋黃,睇見都流口水

咸咸香香,非常惹味

Type of Meal