2019-02-19 31 views
作為雞翼愛好者嘅我,一見到雞翼山三個字,就諗起堆積如山的雞翼,真係望見都流晒口水宣傳單張上面有9款雞翼,款款都好吸引。因為胃位置有限,最後叫咗4款。濃味三重芝士流;擰香山葵蟹子;講呢D友情萬歲擰茶;火辣泰仔仔冬陰兩款係靠醬汁,兩款係靠本身煮的調味。雞翼都係即叫即整,等咗大約15分鐘,終於有得食啦。濃味三重芝士流,芝士香而不‘留’,食完唔會有飽脹感覺,依種芝士,多多都食得落呀!擰香山葵蟹子,擰香味就弱咗少少,不過山葵就好重味啦,取其味而不攻鼻,正!配蟹子口感一流。講呢d友情萬歲擰茶,唔係太似檸茶味,不過酸酸澀澀,真係檸茶感覺好特別!火辣泰仔仔冬蔭,依款好重口味,啱晒我,好泰式但食落一啲都唔熱氣。雞翼隻隻都好肥大肉厚,靚料。下次要再挑戰其他味!!

濃味三重芝士流

擰香山葵蟹子

講呢D友情萬歲擰茶

好特別!

火辣泰仔仔冬蔭

火辣泰仔仔冬蔭,依款好重口味,啱晒我
,好泰式但食落一啲都唔熱氣。

雞翼隻隻都好肥大肉厚,靚料。
下次要再挑戰其他味!!