2019-07-19 60 views
同朋友行街, 小食胃當然有待餵食今次就揀左旺角彌敦道雞翼山, 小店係正旺角地鐵站, 地點夠晒就腳方便這裡專做創意雞翼, 多款式之餘仲要一啲都唔貴,性價比高-雞翼全部即叫即炸,熱辣辣十分惹味-避風塘蒜香雞翼以乾蔥和蒜頭加雞翼快炒,加入蔥粒和辣椒粒, 最後灑上椒鹽和炸蒜蓉香噴噴的避風塘料, 炸得干身够火候,吃起来香脆, 蒜蓉落得足,食落有咸有辣,嘴唇微微癢癢,配上辣椒更惹味。--韓式蟹皇蟹籽口味雞翼面層放上韓國蟹膏,入口濃濃膏香, 拌著蟹籽及蟹柳肉,有雞翼多汁香口之餘, 更有多重口感蟹的鮮味, 幾有驚喜。-----最後一客點了菠蘿啤酒麥香風自問是酒鬼, 以酒入饌的雞翼當然要試, 醬汁帶有淡淡的菠蘿啤酒味, 也有菠蘿自身的甜, 我覺我是食雞翼山必點之選!!--士多啤梨蕃石榴乳酸清新解渴!!番石榴的獨特氣味, 與士多啤梨乳酸的味道完全是佳配!
同朋友行街, 小食胃當然有待餵食
這裡專做創意雞翼, 多款式之餘仲要一啲都唔貴,性價比高
雞翼全部即叫即炸,熱辣辣十分惹味

最後一客點了菠蘿啤酒麥香風

清新解渴!!番石榴的獨特氣
士多啤梨蕃石榴乳酸
味, 與士多啤梨乳酸的味道完全是佳配!