2016-06-16 556 views
因為公司多野做關係,一番到去就做做做,做到兩點零嘅時候肚餓,諗住拿拿臨食完再做,但唔想又食燒味飯嘅時候,就過附近熟食中心個到平平地解決啦!去到都幾爆,張張枱都有人。叫左個木耳滑雞蒸飯($28)涷檸茶(+$2),等左1-2分鐘,個哥哥仔就彈左我個餐出黎😮😮😮,好在我自己一個人黎是但搭個位都得。😅唔好睇個飯好似好大碗,因為墊高左,實際飯量只有一半厚😅,但都夠食嘅。碟菜就......第一,冇味。第二,只係煮得太耐有小小霉。我覺得都OK啦,個餐又唔係貴仲有菜送。🙂木耳蒸雞個汁我一直都好鐘意,唔錯👍🏻👍🏻👍🏻木耳蒸得太耐有小小淋,但都OK。雞呢.....今日真係失晒準,雖然唔鞋,但係肉質太老,有一股濃烈嘅雞蘇味🙀💩💩💩,就好似置身街市雞檔個種蘇味,每一啖都有,最後真係唔太接受到冇食晒。😰😰涷檸茶對我黎講太甜,下次都係+6蚊叫番花旗蔘豬骨湯,上次飲過覺得個湯幾好味。🤔👍🏻👍🏻

去到都幾爆,張張枱都有人。
木耳滑雞蒸飯
木耳蒸雞個汁我一直都好鐘意,唔錯👍🏻👍🏻👍🏻
木耳蒸得太耐有小小淋,但都OK。

2016-06-06
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$30 (Tea)