2021-10-31 36 views
⭐️Munchies⭐️📍:中環結志街新中環大廈地下G號舖⏰:12:00pm-8:30pm⭕️:現金、信用卡、Alipay-套餐B-💰98(松露蛋黃醬雞肉漢堡+炸薯格+飲品)今次叫咗個套餐B 我揀咗松露蛋黃醬雞肉漢堡 一上枱超級香松露味🤣 個包勁大個 好鬆軟 入邊有醬汁同炸雞扒 超Juicy 肉質都好嫩 一啖咬落去啲汁走晒出黎 搭配生菜絲同青瓜 味道更加豐富🤤-招牌炸雞拼盤-Chicken Platter💰95(六件無骨炸雞+三片捲餅+生菜包+青瓜+麻辣醬)🌜超級Juicy嘅無骨雞 雞肉好嫩滑多汁 皮脆肉厚 份量一啲都唔小 我好鐘意呢種食法🤣可以選擇用捲餅包住無骨雞再點醬汁食 亦都可以包生菜🥬變韓式雞卷 佢既麻辣沙律醬好有驚喜 配埋佢一齊食一流🤤大愛呢個 必叫!!🌟店舖比較細 容納到八至10個位左右 漢堡全部都以雞肉做主打 枱面有紙巾同埋搓手液 亦都攞濕紙巾同手套 完全解決咗食漢堡炸雞食到成手都係既問題 真系好貼心🤣不過由於座位比較少 所以我都推薦外賣 話就話百幾蚊一個套餐 但係份量超級大 味道亦都唔差 全部都係即叫即做 好嘢係要等㗎嘛!整體來講呢間漢堡包店我好滿意 價錢同份量成比例🙈🥤洛神
⭐️Munchies⭐️
📍:中環結志街新中環大廈地下G號舖
⏰:12:00pm-8:30pm
⭕️:現金、信用卡、Alipay

-套餐B-💰98
(松露蛋黃醬雞肉漢堡+炸薯格+飲品)

-招牌炸雞拼盤-Chicken Platter💰95
(六件無骨炸雞+三片捲餅+生菜包+青瓜+麻辣醬)

🥤洛神花蘆薈Hibiscus Agave(70卡路里)
🥤火龍果迷迭香Rosemary Dragonfruit(50卡路里)
兩款飲品都好清新 我同友人各持己見 我比較鍾意飲火龍果個個 少少苦澀味 杯底有啲火龍果籽 洛神花蘆薈就飲得出有洛神花香味 比較甜 美國低卡氣泡水 好貼心咁寫埋卡路里🙈飲完都覺得唔會好邪惡 好健康 幾特別☺️飲完會好飽肚架🤣

#香港美食 #平民美食 #中環 #中環美食 #香港 #美食 #高質 #hkfood #hongkong #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #likeforlike #hk #hkig #foodshare #hkrestaurant #foodies #852food #hkfoodblog #食評 #美食推介 #munchies #美式漢堡
2021-10-30
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)
  • Mala  Chicken  Wings
  • Wasabi  mayo