雞蛋仔就食過唔少喇,不過雖然利強記好出名,但係我真係未食過。今日經過呢度就飽下我口福喇,出咗尖沙咀地鐵站A出口無幾遠就係了,總體上來講呢家店比較細,比較普通,可能喺開咗好耐喇,裡面嘅嘢都比較舊,有點髒髒地嘅感覺,不過呢仲係乜就係歷史嘅痕跡,哈哈、無企名氣咁大,不過墻上都喺一D明星嘅合照 ,好似幾巴閉窩。都話雞蛋仔咯,肯定要試下企原味嘅,原味先至食得出企嘅味道,都感覺幾真材實料,蛋味同奶味都好濃,外面微脆,裡面軟軟的,熱熱的甜甜的,好味!咖喱魚蛋都幾好,夠Q夠彈夠味夠爽滑,咖喱味好濃郁好純,微辣嘅口感很引人食慾;仲有炸大腸同埋牛百葉都幾好味,咖喱魚蛋重點推薦!
咖喱魚蛋
原味雞蛋仔
2016-01-05
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$26 (Other)
咖喱魚蛋
原味雞蛋仔