«104»性價比高馬來小店 人均$80食飽飽🥳﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣▶巴東牛肉飯 $56▷咖喱喇沙摻摻麵 $56▶咖喱雞飯 $52▷ 海南雞飯 $51👆以上係四款主食嘅排名🤣巴東牛肉飯唔係主打但有啲驚喜,個汁好惹味,牛肋條又腍又入味,有4條咁多!滿足呀~🤗跟住我覺得咖喱喇沙都好食,椰奶味好出夠creamy,油麵米粉兩溝口感更佳!咖喱雞飯贏在雞肉份量好多,仲有雞髀食添😂🍗 但就冇巴東汁咁出色,咖喱都唔算話多香料同埋唔太辣。海南雞飯份量好大碟,啲雞都係皮薄肉嫩,但有比較就被其他三款比下去~▶鮮油咖央多士 跟餐+$18▷沙嗲雞肉串 跟餐+$22▶三色咖啡 $32▷三色奶茶 $32咖央多可揀斑蘭味定係蛋椰味,未打開見到夾住塊厚厚嘅鮮油已經夠fatfat,打開入面啲醬多到!啖啖都係醬!多士激脆,鍾意香口野嘅must try,但我自己略嫌脆過龍😂沙嗲雞肉串點埋重花生味嘅沙嗲一流,不過黃先生話加$22唔抵食🤔三色奶茶用黑糖淡奶紅茶沖,三色咖啡就用黑糖淡奶馬來黑啡沖,奶茶嗰杯特別啲,飲落有啲層次,咖啡就似朱古力味嘅啡咁~都值得加錢一試😼﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣南香雞飯元朗西菁
«104»

性價比高馬來小店 人均$80食飽飽🥳