2021-06-15 128 views
本人由雞翼山旺角一開果時已經幫襯,當時係相當不錯,之後到觀塘開分店,仲要係新開張,第一次去都還可以,結果在上星期買個外賣雞翼是生的,唔熟。我打電話去職員叫我有時間就落去,補番比我。最後我昨天經過唸住補番4隻雞翼。埋去櫃位同個帶眼鏡,肥肥地既小姐講,佢同我講話轉頭記住自己係100號籌。轉頭叫我。眼見得果3個人等緊。結果d人已經拎晒外賣。我仲企係度,睇住入面職員做緊自己野。無人整過我既雞翼。我再行去問,有個似係呢間分店既負責人同我講話佢剛剛行開左,問我咩事,我就照講,之後話雞翼炸緊,我眼見個女仔先拿拿聲開始整,跟本頭先自己唔記得!呢件事我真係對雞翼山好失望,越做越差!以前我見佢雞翼係好多新鮮炸,觀塘呢度,就講今次我係睇住佢將炸定既雞翼再番炸!然後去再加工密糖之類。以前拎到番屋企食落口仲熱辣辣,而家就算堂食都唔熱(觀塘店)。仲要請埋呢d員工,呢頭叫完我等陣,你話你好生意唔記得我唔怪你,唔計我得3個客,你咁都唔記得?咁你點樣去整好個雞翼比人食?收人三十幾四十蚊,4隻雞翼,成九蚊隻喎大佬,我都想請教下雞翼山老闆,買一磅雞翼幾錢。應唔應該去檢討下分店既出品。咁既質素,自己屋企整無咁興!

2021-06-14
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)