✨真係真係真係離曬大譜!選擇多到想全部都要,但係每份又大大份,即係唔想比我試曬全部姐~ 人均$398 就食到龍蝦,大閘蟹,瀨尿蝦,無限量鮑魚,蠔肉,無限量雞煲等等等等等等。佢係有個水缸養住D海鮮~ 🎡 來到全場爆滿,不過好彩等左一陣就有位。2.5小時放題任食,建議當日咩都唔好食先黎 😂 對於我哩d超愛海鮮但又細胃口的人來講,佢哋選擇真係太多啦,感覺來一次唔可以滿足到我 😂 店員同我哋介紹時就話 Like share 送時令海鮮 (刺身), 瀨尿蝦就靠運啦 (通常都好早就冇晒啦,因為個個都會like and share; 雪櫃嘢飲任飲,啤酒都任飲?!🧆小食就有炸魚骨,而且出邊比較難食到。 同炸魚皮最大分別就係佢唔會成口油,但係仍然好脆。🥘我哋首先叫咗個花膠雞煲,兩個人嚟講份量都算多,花膠好彈牙,調味料好香口。 雞肉好嫩口,唔會太老。 仲有一壺真係好好飲好養生的花膠濃湯。☕️ 飲完都成個人都幾暖~🐣 食完雞煲之後就可以揀打邊爐湯底,我哋又揀咗海鮮湯底,海鮮配海鮮🦞,真係好新鮮清甜。然後就喺Menu圈打邊爐配料啦。貼心嘅係佢哋會有半份揀,但係原來半份都唔少份量 🤩 太過於驚喜。 因為平時出邊食
🐣 食完雞煲之後就可以揀打邊爐湯底,我哋又揀咗海鮮湯底,海鮮配海鮮🦞,真係好新鮮清甜。然後就喺Menu圈打邊爐配料啦。貼心嘅係佢哋會有半份揀,但係原來半份都唔少份量 🤩 太過於驚喜。 因為平時出邊食放題,通常有幾細份比幾細份,佢哋就反其道而行 🤤
❣️+$20就可以任飲。
❣️記得記得食得曬先好嗌,唔好浪費食物!
貝類海鮮,例如蜆蟶子都十分嫩口彈牙飽滿;蝦肉都新鮮;魚滑非常之脆口; 🦀大閘蟹好多膏食落去好滿足又好邪惡,今次膽固醇超標啦 🥹 而花蟹肉味就比較清甜。
仲食左太多太多嘢,寫唔曬 🥹
2024-10-14
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)