(Non-member)
今日我諗住去試試呢間壽司店但係真係估唔到呢間"隨您鍾意"既服務態度可以咁樣!!!!!完全係當D 客唔係一回事態度輕佻離譜冇禮貌惡劣唔organise 完全唔講道理就算佢D野真係幾平幾抵我都唔再想去完全係令人反感今日同個朋友去排隊8點幾門口有一家3口之外都冇其他人等緊位我同佢其中一個同事講完話兩位之後佢叫我o係門口外面排咁我就排o係一家三口後面冇幾耐都有一班人排係另外一邊呢班人係冇叫到位之後個侍應出來話有兩位按照常理的話好應該係比我地因為我地係先要位但係佢擺明係亂比位求其見有人排佢就亂咁比位人排第一果3位佢唔比位都算喇!!! 我地排第2, 理所當然係應該比我地! 仲夠膽用D好惡劣既態度去order我由隊尾排過仲堅持係都話我地唔係in the queue! 但係問題係我一早已經等緊位個staff好明顯係有問題!我即刻扯火同佢理論個侍應完全係覺得自己冇錯仲用D好惡劣既態度去order我由隊尾排過明明係自己錯都死要話係個客既問題呢D算係咩野服務態度? 排我前面果家人都扯火同個staff講係我地先到但係佢堅持要我地從新再排!!! 我叫佢經理出來佢話冇經理我叫佢負責人出來佢又話冇負責人我知道佢係想
今日我諗住去試試呢間壽司
但係真係估唔到呢間"隨您鍾意"既服務態度可以咁樣!!!!!
就算佢D野真係幾平幾抵我都唔再想去
完全係令人反感

今日同個朋友去排隊8點幾門口有一家3口之外都冇其他人等緊位

排我前面果家人都扯火同個staff講係我地先到但係佢堅持要我地從新再排!!! 我叫佢經理出來佢話冇經理我叫佢負責人出來佢又話冇負責人我知道佢係想逃避責任完全係想"赦博"

我完全係可以去消費者委員會度鬧爆佢呢間食店其實都真係好離譜連駐場經理都冇完全冇人去管理佢地自己既Staff 佢地D Staff好明顯係完全漠視顧客既感受!
後面果班o靚仔連位都未叫就排o左係度佢就係都話要比位後面果班人

個服務生好明顯係唔professional 一D都唔尊重D食客我鬧佢話佢唔organise佢就話係OK如果係的話我覺得你個Staff好有問題你應該say sorry 而唔係同我理論我係客佢只係一個侍應邊有資格去同我argue? 得罪左客人仲要格硬要死要面呢D咁既質素既侍應佢公司請左佢真係悲哀好明顯呢間公司係應該再重新去inspect一下自己D Staff 絕對應該好好檢討一下呢D staff擺明係同公司賭米! 我係老細就即刻炒左佢!!