先來一個生菜卡邦尼沙律,女王都話生菜好爽甜,味道真係非常之好啊。沙律醬係酸酸美味非常之好食!主菜呢就點左蜆肉意粉,蜆肉嚟自香港街市,新鮮採購返嚟嘅,非常之多,保守估計有20隻以上啦。每一粒呢都非常飽滿通透,加上帶有少少白酒,非常入味,意粉軟硬適中,必點推介!主菜另外點左烤巴必點嘅燒烤串,有雞肉豬肉同埋羊肉,都非常之好味。女王就最鍾意食羊肉,醃得非常嘢味!我自己就鍾意食牛,因為你鋪頭話係安格斯牛肉牛肉,烤得啱啱好!一啲都唔燶!雖然係有少少熱氣,唔熱氣點解要食呢?所以我覺得呢一度嘅串燒呢真係可以話係鑊氣十足。香烤大蘑菇亦都係非常之好食架,蘑菇呢仲大個手掌,而且呢烤完之後,海鮮味加上炭火嘅香味,女王食完都舉起大拇指!又到左女王最鍾意嘅甜品時間,呢佢就揀咗草莓味嘅奶凍,好香滑而且唔會太甜!佢就話食完飯能夠食一個咁好食嘅甜品,呢間餐廳真係非常之值得推介!睇戲都唔知食乜好,九龍灣星影匯睇完戲之後黎到啲一度食飯,又就腳,啲嘢又好食,邊度搵!