2011-06-30
平時返工都係帶飯, 今日PAT PAT痕諗住出去食, 同事們於是決定去最近的MISO可能我地去食果陣已經過左LUNCH時間, 成間舖都唔夠5檯客同事們未落單前好興奮咁, 講話呢到D豬扒好正, 又話D蛋好滑咁本來諗住食個咖哩豬扒飯, 但....我是慳妹一名, 所以都係決定食個平少少O既滑蛋雞飯~~睇落D蛋好似真係幾GOOD, 點知食落口...........唔.......其實............都唔係真係特別好食滑就幾滑, 咁但係其實呢種日式蛋煮法, 食落個口感一定係滑架WOR但個問題就係其實佢D蛋無咩味同埋D雞, 一般啦, 不過不失咁囉~~~沒甚麼特別然後同事請我食佢件豬扒(係食物O既豬扒呀唔該~)大家講到好正咁但........我覺得有點乾, 無乜JUICE, 而且仲有少少燶燶地添不過塊扒勝在夠厚囉另外有同事叫左個冷中華麵, 雖然無試到, 不過見餐廳每檯客都總有人會叫一個咁我諗應該都有保證O既~~
本來諗住食個咖哩豬扒飯, 但....我是慳妹一名, 所以都係決定食個平少少O既滑蛋雞飯~~ 睇落D蛋好似真係幾GOOD, 點知食落口...........
但個問題就係其實佢D蛋無咩味
同埋D雞, 一般啦, 不過不失咁囉~~~沒甚麼特別
然後同事請我食佢件豬扒(係食物O既豬扒呀唔該~) 大家講到好正咁
不過塊扒勝在夠厚囉
咁我諗應該都有保證O既~~