2019-04-29 586 views
原本預打牌前食餐好既,之後專心打,點知之後變左玩特別版 uno 🤣 不過好好玩,食到好野仲開心❤️ ribs 食得多,咁腍好似係第一次食到🧐 一切就骨肉分離🙈 調味係泡菜,酸酸甜甜咁但唔係好辣既,好食啊👍🏻 原本個人唔太好 risotto,因為好多時都好硬,但呢個蟹肉芝士 risotto 真係煮到岩岩好,好 creamy 但係食到一粒粒米又多蟹肉,好好食🤤 我地叫左幾個小食,個蝦好有避風塘風味,男友食到停唔到口😋 個雞翼有得揀味道,我地果款好似韓式炸雞既甜辣醬味,好吃😋我就鍾意 nachos 因為佢個醬好正,酸忌廉同牛油果醬下面係肉醬,夾埋一齊無得頂❤️ 廚師沙律好清新,清下個味蕾再向美食出發😂茄子係一大片,比較少見但好滿足啊咁樣大大啖咬落去❗️和牛 burger 都好食,煙肉脆到好似豬肉紙咁😆 塊牛充滿肉汁同和牛果陣油香味,自己一個食哂佢係無難度💁🏻‍♀️ 佢地叫左 3 個梳乎厘 pancake,我各試左一啖覺得好食喎,個 pancake 唔係日式空氣感重果種,偏日式芝士蛋糕既感覺, i like it 😍 原味不錯,有少少焦糖味椰子芒果隻味好似食緊芒果糯米飯咁

我地叫左幾個小食,個蝦好有避風塘風味,男友食到停唔到口😋

個雞翼有得揀味道,我地果款好似韓式炸雞既甜辣醬味,好吃😋

廚師沙律好清新,清下個味蕾再向美食出發😂

茄子係一大片,比較少見但好滿足啊咁樣大大啖咬落去❗️

原味不錯,有少少焦糖味

椰子芒果隻味好似食緊芒果糯米飯咁🙌🏻

抹茶味岩岩好,個 cream 加雪糕既凍同 pancake 微暖既口感加埋,我忍唔住食多幾啖🙈

我地飲左 3 款 cocktail 都好飲,少甜岩女士

好滿意絕對有下次❤️
$350 (Dinner)