2024-09-25
Antep pide bread 🥖 土耳其皮塔烤餅雞蛋醬 $48 呢一款土耳其皮塔烤餅🫓即叫即整,熱辣辣又充滿牛油香🧈,外皮帶有少少酥脆,點埋自家製薄荷漿或者辣辣地嘅沙律醬都好食😋Chicken guvec 🍗雞肉砂鍋 $148餐廳好受歡迎嘅雞肉砂鍋裏面主要有雞肉🐔、香噴噴嘅胡椒、口感creamy 嘅馬鈴薯粒🥔、酸酸甜甜蕃茄醬🥫、雜菜🥦、脹卜卜嘅粟米🌽仲有芝士🧀,成個組合好夾,用嚟點烤餅食都好match Adana kebab 香烤羊肉配飯 🍖 $168大大碟嘅香烤羊肉飯,望落去賣相已經好吸睛✨,適合打卡影相📸,辣辣地嘅羊肉煎成網民形狀,而米加入咗土耳其特色,旁邊仲有清新嘅雜菜沙律、烤洋蔥🧅同埋紅蘿蔔絲,充滿正宗土耳其風味👍🏻Pasha coffee 自家製咖啡 ☕️ $40用餐廳個名命名嘅Homemade 咖啡夠晒精緻,味道唔會太苦澀之餘又充滿牛奶香🥛Pistachio icecream with cone 開心果雪糕 🥑🍦 $50而家相當流行嘅開心果雪糕加入咗土耳其style,口感棉襪又有少少麻糬嘅煙靭感覺😍,味道唔會太甜,但充滿開心果香,配上面頭脆卜卜嘅雪糕筒,係個值得推介嘅甜品
Chicken guvec 🍗雞肉砂鍋 $148
Adana kebab 香烤羊肉配飯 🍖 $168
Pasha coffee 自家製咖啡 ☕️ $40
Pistachio icecream with cone
開心果雪糕 🥑🍦 $50
而家相當流行嘅開心果雪糕加入咗土耳其style,口感棉襪又有少少麻糬嘅煙靭感覺😍,味道唔會太甜,但充滿開心果香,配上面頭脆卜卜嘅雪糕筒,係個值得推介嘅甜品!