咁啱同朋友喺中環附近搵食,打開app見到有堂食優惠,就去試吓。Waiter都非常之有禮貌,會主動介紹唔同味道嘅青口。一場嚟到就費事食啲咁普通嘅味道,所以最後揀咗新加坡辣蟹味。店員仲俾我哋揀配薯條定係炸饅頭,咁梗係揀炸饅頭啦!差啲唔記得講個前菜,揀咗oyster shooter,係用shot杯裝住新鮮嘅生蠔,底下有啲清甜嘅青瓜,配上cocktail sauce,一啖吞落去超級滿足!主食方面,叫咗烤雞、Ribs。烤雞唔算好大隻,都算嫩。啲配菜好好食,配左烤串茄、炸左嘅kale!而ribs就好軟身,容易切,亦都好入味☺️☺️由於嗰日大家都唔想飲酒,我哋就揀咗啲肥仔水,強烈私心推介milkshake,有幾隻味嘅,肥仔就梗係揀朱古力味啦~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)整體來講真係值得一試!

整體來講真係值得一試!