2019-10-01 793 views
晚市邊爐鍋 美人鍋 美人來自黑烏雞 ,加上淮山圓肉 杞子 ,上咗煲飲兩碗湯 ,淨係飲湯都已經跑咗幾成 ,一隻烏雞 食咗一半 ,用嚟做湯底養心又養生!招牌滷味拼盤 滷水上枱牛腩幾件,錢牛肚幾件 牛又幾件 ,慢慢食下碌下 味道依然係咁正!椒鹽酥阿仔嘩!呢味蚵仔,簡直意外, 蚵仔咪就係蠔仔囉 !椒鹽酥炸蠔仔 ,我哋香港人食最似嘅嘅潮州蠔餅囉!佢有冇蠔餅咁多油!唔食咪係你嘅損失呢!極上雪花肥牛肥牛,多數食都唔使講,大家都知道咩味道呀,顏色唔錯,得食落咪就係肥牛嘅味道囉!豬天梯 爽夾滑咬落索索聲 ,非常值得一試!即炸脆脆響鈴手工丸類拼盤12粒每款兩粒一款盤有齊麥鵝肝墨魚丸 ,黑松露蝦丸,芝士牛肉丸,墨魚丸,蝦丸,韭菜豬肉丸, 黑松露蝦丸無得彈 ,再整粒鵝肝墨魚丸 ,已經係我值回票價。半份鵝肝墨魚丸 美味鵝肝墨魚,落咗火鍋鵝肝油,就喺曬入面,比的墨魚包住,咬落非常正呀!餃子拼盤12粒每款兩粒 餃子拼盤是抵食,叫一個拼盤包含極品水餃,鮮蝦雲吞 ,水蓮餃,韭菜餃,麻辣牛肉餃,魚皮餃 ,六款每樣兩粒,次次都有的比人食咗。極品蟹棒 蟹棒極想食,唔食唔得呀,因為是至愛必食。雜錦蔬菜盤  蔬菜乜都有 ,乜都有
晚市邊爐鍋

美人鍋

招牌滷味拼盤

椒鹽酥阿仔

極上雪花肥牛

豬天梯

爽夾滑咬落索索聲 ,非常值得一試!

即炸脆脆響鈴

手工丸類拼盤12粒每款兩粒

半份鵝肝墨魚丸

餃子拼盤12粒每款兩粒

極品蟹棒

蟹棒極想食,唔食唔得呀,因為是至愛必食。

雜錦蔬菜盤

蔬菜乜都有 ,乜都有素食主義,養下身體。