2009-06-21
是日晚餐, order 如下:香辣牛筋 - 小小辣, 牛筋炆得超林, 超入味!!! 正~雞 c 粉皮 - 果然又係呢度既名菜. 麻醬好多, 雞 c 又多, 滿滿一大碟好味又有份量!腐皮蚵卷 - 外皮炸到脆脆好香口, 但里面既蚵仔太少, 唔係好食得出.醉雞 - 雞好滑好嫩!!!!!! 醃得好入味! 超正!!! 大力推介! 係全晚清得最快既一味!!滷水雞亦 - 無特別, 顯得有 d 失色..擔擔面 - 湯底好香, 面條都好滑~ 一口面一啖湯, 正!!!!肉燥飯 - 肉燥好濃味, 又多, 撈飯一流~蜜核玉露 - 一向台式飲品對我來講都太過甜, 呢度都唔例外, 所以不置好評.糖不甩 (送既!) - 細細粒, 灑滿芝麻粒, 勁香~overall,老闆極度有禮!!! 難得咁旺既食店都保持滿面笑容, 唔會崔人落單趕人走, 今時今日真係好難搵! 亦請其他"暴 hit 食店"多多學習, 唔好多人去就扮晒野黑面待人!! 呢度既待客態度的確值得表揚!!!!食物好好味! 好平! 食到飽飽唔使 $100!有 d 口渴, 定係因為太濃味所至?店面經常爆滿, 坐得幾逼,又好味又好禮, 一定(亦都值得)專登再去!!
香辣牛筋 - 小小辣, 牛筋炆得超林, 超入味!!! 正~
滷水雞亦 - 無特別, 顯得有 d 失色..
肉燥飯 - 肉燥好濃味, 又多, 撈飯一流~
糖不甩 (送既!) - 細細粒, 灑滿芝麻粒, 勁香~
overall,
食物好好味!
好平! 食到飽飽唔使 $100!
有 d 口渴, 定係因為太濃味所至?
店面經常爆滿, 坐得幾逼,
又好味又好禮, 一定(亦都值得)專登再去!!