2021-03-27
今日當然帶咗飯,但係午餐想食得豐富啲,就出去買少少嘢食,有朋友提議買熱狗🌭️新開未試過就試吓,今次叫咗三個開心share🤤分別係王牌熱狗、美式風味熱狗同埋黑啤肉醬熱狗🌭️我覺得最好食嘅係黑啤肉醬熱狗$48,佢有秘製豬肉醬,車打芝士唔係用咗蜜糖芥末醬!食落去酸酸甜甜好開胃,同埋中和左芝士嘅鹹味!而且依間熱狗嘅包好好食,非常軟熟,熱狗店都寫明係自家製麵包即叫即整,我哋都見到佢即刻加熱個包😍😍推介如果鍾意食熱狗嘅朋友可以試吓!王牌熱狗 $60入面有焦糖洋蔥、安格斯牛肉、車打芝士同埋炸蒜,呢個熱狗食落比較豐富嘅口感,有多種層次嘅口味,但係呢個食落會覺得有少少膩,如果同人share食就會比較好😆美式熱狗 $38有墨西哥辣椒、黑水欖、洋蔥、酸瓜茸,比較常見嘅簡單配菜,食落去都幾開胃!下次再食想配埋佢嘅芝士波波食😚見到佢哋仲有墨西哥卷,下次都好想試吓
王牌熱狗 $60
美式熱狗 $38