2018-01-26
琴日去左荃灣, 知道中染附近都有幾間BAR/西餐去到個時係7點,可能係因為閒日.都仲有幾多位個感覺係飲野既地方,但估唔到D西餐真係做得好出色!我地2個人叫左1個SET + 1個散叫牛利同蟹湯蟹湯係我全日至喜歡既野食(飲)聞過去已經好香,好好飲好似食啖啖蟹咁,有好鮮好濃既蟹味,佢係配芝士麵包而唔係平時既法包!蟹湯真係難忘我返到屋企都懷念個陣香味...呢個係SET既黑毛豬,係大份既!但係D配菜樣樣都好食,有蕃茄茄子同薯蓉牛利先係令我地食到嘩一聲呀!好淋好香,好有咬口,一SET總共有4條SET仲有chocolate mousse cake,好實淨!送既甜品黎講係好好食我以為做得BAR既地方沖奶茶咖啡都唔會太好但我set dinner drink叫左iced coffee竟然唔錯喎!
去到個時係7點,可能係因為閒日.都仲有幾多位
個感覺係飲野既地方,但估唔到D西餐真係做得好出色!
我地2個人叫左1個SET + 1個散叫牛利同蟹湯
蟹湯係我全日至喜歡既野食(飲) 聞過去已經好香,好好飲好似食啖啖蟹咁,有好鮮好濃既蟹味,
佢係配芝士麵包而唔係平時既法包!
蟹湯真係難忘我返到屋企都懷念個陣香味... 呢個係SET既黑毛豬,係大份既!
但係D配菜樣樣都好食,有蕃茄茄子同薯蓉 牛利先係令我地食到嘩一聲呀!
好淋好香,好有咬口,一SET總共有4條 SET仲有chocolate mousse cake,好實淨!送既 甜品黎講係好好食 我以為做得BAR既地方沖奶茶咖啡都唔會太好
竟然唔錯喎!
Other Info. :
食左個幾鐘,地方都坐得幾好! 但隻香薰有D太濃...