2019-07-29 57 views
同舊朋友食好野,餐廳環境乾淨又唔洗等好耐位因為地方夠大,職員有禮貌,態度良好,上餐速度恰好,甜品會最後先上,2杯野飲分別係奇異果青蘋果梳打同藍柑檸檬梳化,味道好fresh開胃外觀亦啱打卡,頭盤三文魚沙律好大盤好足料,三文魚新鮮,粒粒好味,電擊雞翼好神奇係冰凍,配蜜糖粉薯條,新口味,大力推介蟹膏帆立貝軍艦,啲蟹膏多都瀉出黎,香濃到呢,配鮮甜帆立貝真係超正,令人想食完再食既感覺,仲有火炙黑松露三點,三款分別係鵝肝,左口魚同埋帆立貝,左口魚同鵝肝最特別,大大件唔在講,種油脂係個口慢慢散發出黎,加埋入口即溶既感覺,配埋一小堆黑松露,食落去真係係好幸福,玉子燒都好味,最後係綠茶芭菲,包括綠茶雪糕,脆脆棒,紅豆,丸子,玉米片等,抹茶味好香濃,推介!