(Non-member)
2009-05-01 7 views
  今晚同朋友去左夏雪食晚餐,我地坐係二樓既"L"位,雖然側邊有人坐,好似搭枱咁,不過一D都唔壁,都好舒服!D侍應都幾有禮貌,加茶都加得幾密,都有唔該前唔該後!! 我地叫左個海膽雞軟骨.咖哩吞拿魚SO餅.仲有幾樣刺身,都好新鮮,仲有叫左兩杯飲品(夏火.抺茶物語),幾特別唔錯!落完單,等左大約15分鐘D野食就黎左,海膽雞軟骨炸得好好味,個汁好特別,第二度都食唔到,食完野諗住同朋友傾下計,好戲就黎啦! 點解叫難忘的一餐?對面枱唔知發生咩事,有個女人破口大罵個侍應,我地聽得唔係好清楚!不過點都好,食餐飯梗係想開開心心啦,雖然唔知發生D咩事,但係見到個侍應真係好無奈(個女人真係好惡)
不過一D都唔壁,都好舒服
!D侍應都幾有禮貌,加茶都加得幾密,都有唔該前唔該後!!
2009-04-23
$150 (Dinner)
  • 海膽雞軟骨