2021-01-12 237 views
今晚約咗朋友食飯,朋友介紹食呢間西餐,佢之前食過話質素好好,除咗嘢食好之外,服務態度都好好,我覺得除咗食食物嘅質素之外,態度都好緊要,另外商場仲有泊車優惠,所以特登過嚟試吓。可能我哋太早過嚟,所以暫時冇咩人,再加上係平日,但係真係坐得舒服啲,同埋上菜都好快。食物嘅價錢算平,喺商場入邊同埋氣氛唔錯,俾呢個價錢真係值得。頭盤叫咗個加拿大海膽帶子多士,帶子好鮮甜,海膽一樣好甜,完全冇苦味,入口即溶,一個好開胃嘅前菜。之後叫咗個墨魚汁鮮帶子海蝦扁意粉,墨魚汁配合芝士好濃味,最啱我呢啲芝士控,意粉很彈牙,海蝦同帶子兩邊煎到有少少脆口。之後叫咗個炭燒美國天然極黑厚切黑豬鞍扒,肉的質地好淋,冇諗過豬扒嘅肉質會咁易入口,表面有陣燒烤的香味,真係好好食。