2004-10-02 36 views
呢間咁ge卡拉ok...唔好叫我再去第二次!! 我覺得簡直客死人!! 我地一行十人走左去唱k lunch~ 入到去無論間房,廁所,走廊乜都殘到不得之了!! o係咁ge環境,點唱呀!? 間房勁大,但係個電視就勁細!! 環境之惡劣之前果幾位都已經講左好多,但更差ge係d服務態度,咁大間卡拉ok,竟然連杯檸蜜都冇,仲要我地自己出去拎!! 果d咪又一枝大聲一枝細聲咁!! d野食就麻麻啦~不過音響又差,d冷氣又唔夠...應該係勁熱至啱!! 好難頂呀>_< 加上所有neway ge共同缺點:貴! 星期三k lunch都要40蚊一位,仲靜係唱得2.5個鐘,我打死都唔會再黎呢間neway咖喇! 仲要俾我番到屋企先知,原來附近世紀香港酒店地庫有間red box,星期六lunch都係32蚊ja!! 淨係red box呢個名已經吸引啦! 仲要o係酒店地庫tim wo!! 等我下次去左呢間再上黎講下先得!!^^