2024-05-29 52 views
喺社交平台上面見到個friend去咗食呢一間名為iZa'bis嘅餐廳。 睇到佢啲相就覺得好吸引,於是就帶埋男朋友過嚟食飯,呢間餐廳都幾好feel,成間餐廳好舒服,乾淨企理,都幾適合拍拖。🥬 【田園沙律】:新鮮嘅蔬菜, 絕對開胃的感覺, 唔係一般嘅沙律,係好高級,啲菜好甜,份量亦都十足🦞 【法式龍蝦湯】:🦞 香濃嘅湯底, 一全是龍蝦的鮮, 入口好滑,而且龍蝦嘅甜味道好出,如果鍾意龍蝦湯嘅話,呢一個絕對係真心推介之選🍝 【日式磯煮鮑魚大蝦蘆筍意大利麵配番茄乾忌廉汁】:一大碗麵配上鮑魚、蝦仁和蘆筍的湯面,配料實在太豐富啦!😍 就咁睇呢一個組合,就已經知道係鮮甜口感之選,btw鮑魚好好食基本上呢間餐廳都好抵食,性價比好高,真心值得推介俾大家過嚟試吓