2015-07-28
食過第一次 已經想再去第二次裝修佈置好有格局,兩個人安排坐細嘅二人枱,由於餐廳用嘅碟都算大,基本上叫三樣野 再加埋野飲,已經冇乜空位。不過食物質素真係會令你俾個讚佢,最好就係佢有啤酒 紅酒 白酒 cocktail供應,因為我份人係缺酒不可。。。。牛油什箘,唔乾身亦都冇苦味,吊下口癮嘅前菜,細細份 不過又岩岩好喎,始終茹類都係會有飽肚感。煙三文魚沙津,本身淨係叫ceaser salad,但見餐牌話加錢要個topping 煙三文魚or ham,果然冇揀錯,三舊煙三文魚都大大舊,咸度適中 幾新鮮。辣肉腸pizza,餅底唔係厚 但又未去到薄脆個隻,真心好食,好多汁 芝士溶得好好,辣肉腸個味咸咸辣辣 加埋佢d調味 真係飽都繼續食,配料另外仲有火腿粟米,兩個女人最後真係食哂成個批!個位就係咁啦,仲未放野飲我唔抗拒再去食第二次
個位就係咁啦,仲未放野飲
我唔抗拒再去食第二次