2016-03-23 1789 views
之前我都未聽過尼一間餐廳,尼次真係俾我好好彩咁居然會知道咗間咁正餐廳。晚上時分,餐廳內的客人很多,我們都要了一點時間來等位,但係好多不是很久。主菜有很多的選擇,我們有點一個燒龍蝦的,最近好似特別中意食海鮮,龍蝦就更系其中嘅必點品。龍蝦都幾大隻下,但係又不是特別大喇,龍蝦肉是很緊實,而且睇的出好飽滿咯,而且佢地又自家特製的醬汁,加埋之後就有一種好味道喇,哈哈哈。甜點是自助的,所以我要了提拉米蘇,酒味濃鬱,不是我喜歡的,而且偏向於比較甜的,就更不討我喜歡喇。環境我就認真覺得好正,舒適。侍應招呼也很到位。

2016-03-20
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
$470 (Lunch)