2017-07-14 759 views
估唔到申請左個Acc 第一個食評就係寫比呢間垃圾本身諗緊揀食隔離間泰國野定食呢間好最尾係決定錯食左間垃圾食晚餐本身諗住叫set 但星期五無咁就叫左個 牛排 好似 198$。同一個咩蘑菇pizza 100$。飲品就飲凍檸茶。碟牛排有三樣野。牛排,薯條,沙律菜。首先講塊排先,叫左五成熟。比想像中較生食落無咩味。要落返枱上面啲鹽先黑椒先入得下口。(佢裝黑椒個樽個樽口係唔夠大比黑椒出既。)跟住就薯條,佢份menu上寫送香草焗薯角。但就薯條黎既。咁薯條都無咩所謂,但佢就未焗好咁。變左油薯條,都算。但食落口就勁生,爽口既。可能佢以為我叫牛排五成熟連埋薯條都係五成熟啦。而沙律菜我無食到就唔評啦而個蘑菇pizza呢個賣相就唔太討好。因為pizza面啲蘑菇好乾。咁味道方面。就從未試過pizza可以咁難食。得好重既蘑菇味。蓋過晒全部其他味,一啲芝士味都食唔到。敢講某便利店既雪藏pizza都好食啲。最後到飲品普通一杯凍檸茶自己加糖水。可以refill。凍檸茶就無咩野。但佢refill既時候。就就咁加茶就refill左。但我飲完啦。冰又無檸檬味又無就咁加茶。我係咪去錯酒樓?無水加水呀?服務環境都正常係啲食物差
估唔到申請左個Acc
第一個食評就係寫比呢間垃圾

本身諗緊揀食隔離間泰國野定食呢間好
最尾係決定錯食左間垃圾

食晚餐
本身諗住叫set 但星期五無

碟牛排有三樣野。牛排,薯條,沙律菜。

首先講塊排先,叫左五成熟。比想像中較生

而沙律菜我無食到就唔評啦

而個蘑菇pizza呢

個賣相就唔太討好。因為pizza面啲蘑菇好乾。

最後到飲品
普通一杯凍檸茶自己加糖水。可以refill。
凍檸茶就無咩野。
我係咪去錯酒樓?無水加水呀?

服務環境都正常
係啲食物差到極點。