(Non-member)
2009-09-14 16 views
從來都不講究食既我都feel到呢餐飯係.. . .令人失望的!!!本應母親大人生日, 諗住食餐好既, 一行十一人, book好台食夜晚buffet. . . 以為一分錢一分貨, 三百幾蚊一個人, 食完真係 o 晒咀, 食韓燒食大排檔都仲有水準過佢!!!入到去, 黑媽媽, 都唔知係未冇錢交電費, 一張十一人既台, 放一支洋燭, 勁敷衍~連自己拎咩番黎食, 食緊咩都唔知, 好聽未係浪漫囉, 唔好聽咪係度水囉!!!唔卦冇人食, 勁多吉位!!! 仲要轉黎轉去, 都唔知為咩, 一路食就一路想嘔!!!講野食, 三百幾蚊, 以為d野食都有番甘上下啦, 點知連最基本既生蠔都冇, 魚生....唔食好過食, 費事柯!!!要評邊樣最好食, 真係好難講. . .冇樣新鮮, 連d蛋糕甜品都.. . 古古怪怪, 未試過有芝麻糊囉, 呢樣真係好surprise!! <--冇人吼的!!!未去過食既, 真係要三思, 人地話舊機場既富x酒店仲好食, 仲抵!!!!

2009-09-13
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday