2021-09-11 443 views
返夜嗌d宵夜食 係外賣app見到哩間有外賣自取今次嗌左:個燒賣真係吾掂,冇燒賣味都算,有陣臭豬肉味。 個魚蛋又係冇味嘅,個汁又唔畀多少少,兩樣都吾掂,之前食過都冇禁差哩個正常,算係3樣裡面食得下屋邨小食不嬲都冇expect太多, 之前都食過幾次, 佢個火鴨絲碗仔翅幾好味㗎。 但今次嗌嘅小食唔掂囉! 佢嘅服務差就不嬲都知嘅, 有個短頭髮嘅女人,唔知係老闆定咩,次次講嘢嘅語氣好似鬧人咁, 冇咩禮貌。今次 第一次外賣自取唔係好知要點, 問佢係咪講嗰個number就得, 佢勁惡咁講,你咩no. 啊, 我諗住show個number畀佢睇, 佢又大大聲話: 不如你讀畀我聽啦! 之後比我個外賣膠袋個手拎個個位係充滿油漬的😩救命,下次寧願畀貴少少換間服務同食物質素都好啲嘅。可一不可再🤢
返夜嗌d宵夜食 係外賣app見到哩間有外賣自取
今次嗌左: