2018-08-23 531 views
首先,入到去有個無乜禮貌既姐姐去招呼你。之後餐牌只有set dinner,每人最低消費$178(未加一),有廚師為你選擇既三款素菜加一款雞肉。我地一行八人,就揀左每人$200(未加一),五樣野。嘩!真係驚喜一浪接一浪。(由於事前book枱要落$500訂,無得退返,所以就難逃一刧)哩個雞,咸得黎,下面D飯好似糊仔咁。吾緊要!我忍!因為你係唯一一道真正既肉。之後,就黎左碟,成碟都係酸酸咸咸既椰菜沙律,仲有幾片蕃茄同幾條青瓜伴碟,真係不得之了!再之後,哩個真係唯一一碟放得入口既薄餅。終於,終於,覺得有樣野岩食喇!媽啊!佢係第二道肉,之後就無肉喇🤗再之後,就黎左碟薯仔加矮瓜,真係無特別既無特別!最後,就係一個餃子。一黎,以為好好食。一食完,除左好咸仲係好咸!好酸仲係好酸!食完一舊停晒手!以上五碟野,八個人,$1760,無得你揀食咩,廚師煮到埋黎就要食,野飲包一杯茶包沖既茶,加送無禮貌侍應。值吾值?你諗你喇,但我就絕對絕對同絕對無下次!多謝Openrice打手們,令我食左一餐畢生難忘既「美食」鼓起勇氣,比個劣評佢!
我地一行八人,就揀左每人$200(未加一),五樣野。
嘩!真係驚喜一浪接一浪。

哩個雞,咸得黎,下面D飯好似糊仔咁。
吾緊要!我忍!
因為你係唯一一道真正既肉。

再之後,就黎左碟薯仔加矮瓜,真係無特別既無特別!

2018-08-22
Celebration