2023-03-02 393 views
豬肉丸船粉,算最正常,個湯應該系牛血湯底定扮牛血湯底我吾知,就系好濃濃得黎又吾系好味嗰種 ,豬肉丸系成餐飯最好食既野。馬拉盞炒雜菜,裏面有又粗又老又硬既芥蘭,西蘭花,椰菜花,紅蘿蔔。完全係九唔搭八,完全食唔出邊方面似泰菜,我阿媽炒嗰啲都好食過佢九倍。泰式辣椒膏炒蜆,$98。呢個經典!難食到痴晒線,兩個人好辛苦甘食左5粒,完全反白眼,啲蜆一定系冰鮮既,仲系已經哪到冇晒味嗰種食落好似食緊條橡筋甘怪到丫媽都吾認得,另外佢個辣椒膏好似甜醬甘淨系食到甜味,啲蜆烚完就淋啲醬落去,就叫炒蜆,食落蜆羅蜆醬還醬,蜆同醬一樣甘難食,打和。真系千祈千祈千祈吾又去食,浪費左三百蚊食左餐垃圾,真系大家樂食個燒味飯仲滋味。

馬拉盞炒雜菜,裏面有又粗又老又硬既芥蘭,

• 沒有!