2016-04-29
上年第一次幫襯和記早餐非常滿意,一直念念不忘,今年有幸再黎船河當然食過翻尋味啦 ﹗點解門面唔同左樣既?內內外外都落重本裝修喎,坐低望望原來連餐牌都轉晒,似乎已經轉手了 ﹗唔好講咁多,食左先講。太陽蛋豬扒即食麵,唔係嚇我麻?泡麵?點解會係泡架?暖水浸麵衰過杯麵 ﹗我覺得食緊白烚紙條,白雪雪既麵條,無蛋味無麵粉味,總之無味。湯底唔熱又淡如水,您睇下幾清徹,清徹見底 ﹗就連大光麵都好食百倍,又無出前一丁、又無福麵供應,想轉都無得轉。仲要錦上添花,係添蔥花,再加生芽菜,個湯已經唔夠熱,仲落生芽菜點灼得熟呢?依個配搭夠晒絕呀,到底邊度鄉下架?成碗麵草腥味強烈,完全入唔到口 ﹗煎豬扒正常略鞋偏硬過咸,冰凍太陽蛋浸浸湯還可以無問題。本來以期待、雀躍又滿心歡喜既心情黎食好野,記得半年前食沙嗲牛肉出前一丁好好味架 ﹗如今日食完要黑住面失望地離開,有無可怕得那麼利害?Black list 無下次。門面裝修得如何富麗堂煌又點、如何金壁輝煌又點啫?食物質數劣到無影,就算靚到十足皇宮都無用啦 ﹗我仲推介朋友們齊齊黎食麵餐添,so sorry 呢 ﹗我錯喇,中晒伏 ﹗唔會再黎幫襯咯。七月又會再黎西貢,要搵定有咩好
本來以期待、雀躍又滿心歡喜既心情黎食好野,記得半年前食沙嗲牛肉出前一丁好好味架 ﹗如今日食完要黑住面失望地離開,有無可怕得那麼利害?Black list 無下次。門面裝修得如何富麗堂煌又點、如何金壁輝煌又點啫?食物質數劣到無影,就算靚到十足皇宮都無用啦 ﹗我仲推介朋友們齊齊黎食麵餐添,so sorry 呢 ﹗我錯喇,中晒伏 ﹗唔會再黎幫襯咯。七月又會再黎西貢,要搵定有咩好早餐食先得喇 ﹗