侍應樓面經理態度極差,對客人愛理不理,終於叫到 佢嘅時候呼呼喝喝?我先係客人喎,連經理都係咁 真係咁唔想做生意咩,環境污染,暗,發霉椅, 極不舒服。我叫咗個海陸空,同埋炭燒豬頸肉烏冬。 首先係個豬頸肉,炭燒應該係得個名,首先肉應該唔 係豬頸肉,肉質柴到不得了,好似食緊道具,另外啲 味道應該係後來嫁上去並唔係一齊煮,嗰啲烏冬係用 極劣質嘅烏冬。好似食緊塑膠,湯底只係煮烏冬嘅水 冇味,污糟,油。另外係個杯可樂,完全模仿緊周星 馳電影食神嘅可樂。寧願食垃圾都唔食佢。最好係過 海陸空。牛扒冇問我要幾成熟,求其煮咗上嚟,肉質 味,隻乳鴿好似出世冇耐就拎出嚟煮,細隻到全部都 垃圾應該係最差嘅牛扒,蝦好似死咗10次咁,無 係骨。明白點解呢幾年執笠咁多間。越做越差請埋啲 福建人侍應。全部態度極差,唔應該有人再食