2018-09-17
一入門囗,見到有個位冷氣機滴水,張櫈濕晒都冇人理!跟我後面入個男人見唔到坐左落去,佢除左條褲濕左,d水仲滴埋落佢個頭,笑左⋯第一次試佢既下午茶,叫左個清湯一品豬米粉(豬腩肉、豬紅、油菜),碗野一黎到⋯一條菜都冇、咩配料都冇,個阿姐咩都冇講放低左就調頭走!豬腩肉一放入口⋯完全冇味道,好似咬橡筋咁,豬紅碎晒,見到都唔想食,啖米粉一放入口⋯都係冇味道,個清湯清到同滾水冇分別,一d調味都冇,連鹽都要省,點做生意?叫返個阿姐過來,我話呢碗清湯米粉一d味都冇,有冇得加少少酸辣湯落去,佢望一望張單,只講左句⋯‘’你叫左清湯‘’,跟住又調頭走人,完全冇答過我個問題!我咁肚餓應該難食既都食得落,但呢碗垃圾真心梗唔落,火都黎🔥🔥🔥之後我大聲再叫返個阿姐,叫佢答一句可唔可以加少少酸辣湯落碗米粉到,佢就行左去收銀問個冇著制服既女人,之後拎左支豉油比我,吹脹⋯🌬🌬🌬完全溝通唔到,唔食喇當跌左32蚊⋯行去收銀比錢,個女人個樣好臭串咁話‘’清湯係咁‘’(真的嗎?滾水叫清湯?定廚房冇鹽?)‘’d廚司返工好辛苦‘’(人人都辛苦架啦,個廚司冇味覺?自己煮完個湯連味都唔洗試?)幾想叫個女人食返呢碗垃圾,佢試完應該冇野好講😡
行去收銀比錢,個女人個樣好臭串咁話
‘’清湯係咁‘’(真的嗎?滾水叫清湯?定廚房冇鹽?)
幾想叫個女人食返呢碗垃圾,佢試完應該冇野好講😡😡😡😡😡😡😡
環境差、服務態度差、食物品質仲差🤬🤬🤬