2021-11-06 142 views
點餐用QP code方式,而家水就係好似pizzahut咁有一支自助嘅。待應唔出聲就上菜,禮貌上已經唔太好。冇收menu之餘打算直接放碟扒上餐牌上面個心已經打個突。安格斯牛扒啱嚟到個表面見到煎到微燶黑色,打算切開嘅時候發現根本就切唔開。塊牛塊除咗有牛味之外完全唔知食緊乜,切同咬都極為吃力。配菜得兩條豆角仔一粒迷你蕃茄一舊薯角仔,半啖都冇,食落似以前小學飯盒右上角啲配菜烚完就算咁。油封鴨聲稱為油封,但食落勁老勁鞋,似大家樂下午茶豉油髀走豉油咁,而且勁鞋,以我經驗絕對唔係油封。配菜都係得兩條就不在話下。成餐食完重要收加一,但除咗上菜之餘基本上想搵人加水都冇。感覺上好似俾人打劫同受罪咁。一年前食都唔係咁,唔知發生咗咩事。好食是良知啊!

一年前食都唔係咁,唔知發生咗咩事。
好食是良知啊!

油封鴨
安格斯
2021-11-06
$150 (Dinner)