2016-07-24 223 views
早幾日食完飯,朋友仔話不如去食甜品,結果揾到依間韓式甜品。個鋪頭環境好韓風,打開餐牌,有好多韓式甜品供選擇,本來想叫杯特式飲品既我,佢竟然話賣晒,有點失望。依度要去counter叫餐同比錢,最尾選左個宇治金時紅豆雪奶同香濃邪惡tiramisu 雪奶。宇治金時紅豆雪奶:紅豆好甜,綠茶雪糕都幾好味,雪奶冰第一啖好綿,但當食多幾啖,d冰粒其實好大粒,我食到一半已經唔想食⋯同我係韓國食既雪奶,根本係兩回事⋯香濃邪惡tiramisu雪奶:雪奶上面tiramisu蛋糕,蛋糕味道一般,tiramisu同雪奶味道都幾夾,但係都係雪冰好大粒⋯最後,如果我要比咁既價錢去食,真係一d都唔值⋯
最後,如果我要比咁既價錢去食,真係一d都唔值⋯