2015-10-14
新開既what's dogs除左有最原始既香腸熱狗 仲有走左熱狗界最尖端既雪糕熱狗😍 始終都係街舖仔 門面企理亁淨對食客黎講已經留下好印象😀 門口仲有張摺枱 唔習慣行住食或者怕整到周圍都係既 可以選擇係坐低食😀等熱狗既時間都幾長 我地仲一路以為漏左單 其實係因為熱狗係即叫即烘 仲要先係面搽一層蜜糖😋 烘熱既時間控制得啱啱好 唔會過硬之餘 麵包既香同甜會慢慢係口入面散發出黎😛 細心食仲會食到好香既蜜糖味😍加埋上面滿滿既3.6牛乳雪糕 一凍一熱真係好正😍 不過雪糕真係溶得太快啦 我影兩張相已經溶到連個形狀都唔見埋😗 如果可以實淨d就好啦😉 我地明明叫左榛子醬 望住佢落醬既時候已經心有一絲不安 點解會稀成咁既😅 食落個答案就更明顯啦 因為落既係糖漿😑 OREO就中規中矩啦 不過既然加得$3就想有多d oreo碎啦😗