唔使多講,成間鋪頭都好有氣氛,啲圖畫非常之靚。前面排長龍,要等,又有幾個人等外賣。雪糕芭菲杯,自家製乳酪雪糕,「金」包括咗芒果醬,芒果粒,脆脆粟米片,迷你甜筒,好味😋👍🏻 有晒我想食嘅嘢,非常好嘅配搭!!另外,個「爆芒」都好好味,入邊有芒果,爆珠,寒天,芒果糖水同埋椰漿.******************************賣相:★★★★★味道:★★★★★抵食:★★★★★服務:★★★★☆環境:★★★★☆
唔使多講,成間鋪頭都好有氣氛,啲圖畫非常之靚。

前面排長龍,要等,又有幾個人等外賣。

賣相:★★★★★
味道:★★★★★
抵食:★★★★★
服務:★★★★☆
環境:★★★★☆
「爆芒」都好好味,入邊有芒果,爆珠,寒天,芒果糖水同埋椰漿。
2019-10-26
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner