2022-11-07 623 views
地址-尖沙咀亞士厘道附近店舖名稱—錫記招牌雲吞環境/設施-大約六張至八張枱特色-雲吞和手包水餃人均價格-$40-50評分-8/10今日冇乜胃口想食飯,就去附近搵碗粉食下,同事介紹,呢份大碗抵食,不妨一試,去到坐低,唔需要落單,直接同老闆娘講一聲,老闆娘已經記得全場所有人食過啲乜,我叫咗個雲吞河粉,都諗住想叫個手包水餃,但係驚自己食唔晒,唯有留待下一次,雲吞大隻飽滿,有蝦肉,鄙薄餡靚唔會穿,河粉係屬於比較粗厚的一種,湯頭比較清淡,我喜歡佢多重,如果你們都喜愛吃雲吞的話,不妨一試 #foodie #香港好去處 #夏日搵食推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食
地址-尖沙咀亞士厘道附近

店舖名稱—錫記招牌雲吞

環境/設施-大約六張至八張枱

特色-雲吞和手包水餃

人均價格-$40-50

評分-8/10

2022-10-07
$50 (Lunch)
  • 招牌雲吞