2021-02-16
👦🏻大舊話佢細細個就好鍾意食呢一間嘅魚蛋粉 但係我之前一直都未食過 見佢講到咁好食 今日離開呢一頭行街 就順便買啲外賣返去煮嚟食~~~本來諗住買啲煮好嘅 但係返屋企嘅路上 都有一段距離 所以就直接買啲未煮嘅 鮮蝦雲吞同埋菠菜餃 再另外搭多個泰式鳳爪返去試下(行到去地鐵先醒起我唔記得買佢最出名嘅魚蛋!!唯有留返下次再食啦)~~~泰式鳳爪酸酸甜甜又辣辣地 味道非常開胃 返屋企在開咗支啤酒你餸下 正 建議大家外賣嘅話 可以攞返屋企之後先喺雪櫃雪一陣先再食 風味會更佳~~~而鮮蝦雲吞同埋菠菜餃 亦都好有水準 鮮蝦雲吞入面嘅蝦肉爽口彈牙 菠菜餃亦都係爆曬餡 個皮做得夠薄 鹼水味亦處理得唔錯 而且價錢仲 好實惠 三樣嘢一共買咗$100 但係全部份量都唔少 而且個老細仲好好人 感覺非常地道同埋街坊 有種相逢恨晚嘅感覺 感謝大舊介紹比我~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥三才魚蛋粉麵 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下6號舖
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
三才魚蛋粉麵 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下6號舖