2022-06-20 50 views
一直都好想試下E間係ig洗版嘅雲石小姐, 今日終於有時間嚟試下, 小店以白色做主調, 小小嘅空間但每一個角落都係打卡位, 基本上只要有一部手機, 就咁影都可以好好睇, 食物同飲品種類都唔少, 有好多款都好想試, 唯有下次再過嚟🙈 咁岩店員拎左個慶祝父親節嘅主題蛋糕出嚟, 先知原來佢地仲可以訂多款唔同嘅主題蛋糕, 做得相當精緻, 仲可以擺錢入去, 果位父親一定好開心😂🌟Tiramisu Latte平時嘅Tiramisu咖啡味唔會太濃, 而且會較甜, E到嘅Tiramisu Latte咖啡味濃郁, 口感香滑, 甜度唔高, 配搭甜品一流🌟Earl Grey 真Chocolate外型相當可愛, 有朵好可愛嘅白雲係飲管到 ⚠️注意係唔食得嘅‼️⚠️ 飲第一啖已經相當相當有驚喜, 伯爵茶同真朱古力嘅味道比例岩岩好, 入口先係濃濃嘅伯爵茶味, 果黑朱古力味隨後慢慢滲出, 唔會太甜幾高質!🌟皇牌焦糖布甸吐司一上枱已經覺得超吸引, 吐司呈金黃色, 入口好香焦糖布甸味, 食落好有幸福嘅感覺🌟Tiramisu 麻薯脆脆手指餅汽水罐無諗過Tiramisu同麻薯可以咁fd, 麻薯煙煙韌韌加埋手指餅同蛋糕, 食落口感十

🌟Tiramisu Latte

🌟Earl Grey 真Chocolate

🌟皇牌焦糖布甸吐司

🌟Tiramisu 麻薯脆脆手指餅汽水罐
無諗過Tiramisu同麻薯可以咁fd, 麻薯煙煙韌韌加埋手指餅同蛋糕, 食落口感十分豐富, 咖啡味幾香, 濃度無Tiramisu Latte咁濃, 整體甜度適中, 味道不錯
2022-06-12
Type of Meal